צילום - ליאורה חוברה
מתכון גלידה ששובר את הרשת עם תיקונים ושידורגים בריאותיים שלי,
וטאץ טעים במיוחד.
וגם 6 גיוונים ממש מיוחדים
6 מנות 145 קלוריות למנה
החומרים ל - 6 מנות :
3 בננות קפואות חתוכות לקוביות ( אפשר להחליף בננה אחת בכוס קוביות אננס קפוא)
3 כפות ממרח שקדים
3 כפות סירופ מייפל איכותי
חצי כפית איכותית תמצית וניל
רבע כפית קינמון או חוויאג לקפה ( לא חובה)
לציפוי - 30 גרם שוקולד מריר איכותי מאוד
גיוונים:
לאקסטרה בריאות -מוסיפים 2 כפיות אבקת מאקה רצוי איכותי של חברת ברא - ניתן לרכוש בלחיצה כאן
לטעם בוטנים - מחליפים את ממרח השקדים בחמאת בוטנים איכותית
לטעם חלבה - מחליפים את ממרח השקדים בטחינה משומשום מלא
לטעם אגוזי במיוחד - מחליפים את ממרח השקדים בממרח אגוזים של סוג האגוז שאוהבים
לטעם פינה קולדה אקזוטי- להחליף בננה אחת בכוס קוביות אננס קפוא ולהחליף את ממרח השקדים ב - 3 כפות קוקוס טחון
לטעם תמר ים תיכוני - מחליפים בננה אחת ב - 3 תמרים מגולענים ומוסיפים חצי כפית חוויאג' לקפה
אופן ההכנה –
במעבד מזון טוחנים למרקם חלק לחלוטין את כל המרכיבים חוץ מהשוקולד.
מעבירים לצנצנות אישיות ומכניסים למקפיא לכמה דקות
ממיסים שוקולד מריר בזהירות באמבט כפול או במיקרוגל .
לוקחים כפית של השוקולד ומכניסים אותה ( כמו בסרטון ) לתוך הגלידה.
את השאר שופכים בשכבה דקה מעל כל צנצנת ומחזירים למקפיא.
מוציאים כמה דקות לפני הגשה והכי כייף, לשבור את הציפוי השוקולדי !
בהמשך עוד הצעות הגשה
הצעות הגשה -
אפשר לשמור במקפיא בצנצנת סגורה
ואז להנות מניפוץ שכבת השוקולד באכילה.
חשוב שלא למלא את הצנצנת עד למעלה כי התערובת מתרחבת בהקפאה
או להכניס לכוס חד פעמית גמישה, לתקוע מקל של ארטיק, לשפוך את שכבת השוקולד מסביב למקל. להקפיא ולאכול על מקל
רוצה לדעת איך לאכול מתוקים במידה?
רוצה לדעת איך אפשר לשלב מתוקים באופן שפוי בחיים?
אני מזמינה אותך להכיר את ערכת הגמילה ממתוקים
כל הפרטים בלחיצה כאן או לרכישה מיידית
רוצה להתחיל כבר עכשיו ?
רוצה לרכוש מאקה כדי לשלב אותה במתכון?
אשמח לכל תגובה או שאלה,
הכנתם ? אשמח לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.
כל שיתוף אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות
רוצים לראות מה קורה אצלי במטבח?
לקבל המון טיפים קלים ובריאים
מזמינה אתכם לאינסטגרם שלי– כאן.
יש לכם פייסבוק? אל תשכחו להצטרף לקבוצת הבישול הבריאה שלי
אהבתם את המתכון? שתפו בלחיצה על האייקונים של הרשתות החברתיות או אייקון השיתוף
Comments