צילום - ענבר חוברה
אין כמו ריח טרי של לחם שממלא את הבית. הכנתי לכם מתכון מיוחד, טעים ובריא
לחם אחד – 20 פרוסות 80 קלוריות לפרוסה
החומרים:
1 כוס קמח מלא מכל סוג כולל כוסמין
3/4 כוס קמח רגיל (מומלץ לחפש קמח מיוחד לאפיית לחם)
3 כפיות אבקת אפיה
חצי כפית מלח
כפית עשבי תיבול מיובשים כמו אורגנו, רוזמרין, בזיליקום וכו' (אפשר להמיר ב-2 כפות עשבי תיבול טריים קצוצים)
1/2 כוס עגבניות מיובשות קצוצות
1/3 כוס שמן זית
3 כפות רוטב פסטו קנוי או כזה שהכנתם לבד לפי המתכון שנמצא כאן בלחיצה - ממרח פסטו אגוזים
2 ביצים
אופן ההכנה:
מערבבים בקערה את הקמחים, אבקת האפייה והמלח.
בקערת מערבל מערבבים את שמן הזית עם העגבניות והפסטו.
מוסיפים את תערובת הקמחים ומערבבים.
מוסיפים את הביצים תוך כדי ערבוב אחת אחרי השניה.
מוסיפים את עשבי התיבול ומערבבים שוב.
לאחר כל תוספת מפעילים את המערבל.
בתבנית מוארכת מרופדת בנייר אפיה, משטחים את התערובת.
אופים בחום בינוני כשעה, עד שפני הלחם מזהיבים וקיסם הננעץ בו יוצא נקי.
רוצים עוד מתכונים כאלה? וגם המון תפריטים לכל ימי השנה?
הכירו את הספר 365 יום בלי תירוצים, בלחיצה כאן או ברכישה מיידית
אשמח לכל תגובה או שאלה,
הכנתם? אשמח לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.
כל שיתוף אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות
רוצים לראות מה קורה אצלי במטבח?
לקבל המון טיפים קלים ובריאים
מזמינה אתכם לאינסטגרם שלי– כאן.
יש לכם פייסבוק? אל תשכחו להצטרף לקבוצת הבישול הבריאה שלי
אהבתם את המתכון? שתפו בלחיצה על האייקונים של הרשתות החברתיות או אייקון השיתוף
Comments