צילום - עודד חוברה
מתכון מעולה לחנוכה בריא ולא משמין!
2 מנות, 70 קלוריות למנה
החומרים:
4 תפוחי אדמה בינוניים
2 תפוחי עץ זן מוזהב
½ כוס קמח מלא תופח אפשר להחליף בקמח ללא גלוטן
1 כפית שטוחה אבקת אפיה
2 כפות דבש או סילאן או סוכר חום דק או תחליף, רצוי על בסיס סטיביה
3 ביצים
4 כפות מים
קורט מלח
¼ כפית קינמון
מעט זנגוויל טרי מגורד או טחון מיובש – למי שאוהב
אופן ההכנה:
קולפים את תפוחי האדמה ותפוחי העץ.
מגרדים במגרדת גסה או במעבד מזון בעל להב מתאים.
מעבירים למסננת וסוחטים היטב את הנוזלים.
מערבבים בקערה גדולה קמח, אבקת אפייה, סוכר.
טורפים את הביצים בקערית ומוסיפים את המים.
מוסיפים את התערובת הנוזלית לתערובת היבשה.
מוסיפים את המלח, הקינמון והזנגוויל.
מערבבים היטב עד שמתקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את תערובת התפוחים לתערובת השנייה ומערבבים.
ניתן לאפות בשתי דרכים:
א. בתבניות אישיות קטנות: משמנים את התבניות במעט שמן או בתרסיס שמן, משטחים בכל תבנית כ-2 כפות מהתערובת.
ב. משמנים תבנית גדולה במעט שמן או מרפדים בנייר אפיה ומשטחים את הלביבות במרחק של מספר סנטימטרים זו מזו על התבנית.
אופים בחום גבוה בתנור שחומם מראש עד שהלביבות משחימות. מגישים חם, בלי ייסורי מצפון.
רוצה לחגוג חג חנוכה שמח, טעים ולא משמין?
לגלות את הסוד לבריאות טעימה ושמחה בחג החנוכה?
נס גדול יהיה פה! ספרון חנוכה מיוחד לחנוכה טעים ולא משמין!
כל הפרטים בלחיצה כאן או לרכישה מיידית
אשמח לכל תגובה או שאלה,
הכנתם? אשמח לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.
כל שיתוף אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות
רוצים לראות מה קורה אצלי במטבח?
לקבל המון טיפים קלים ובריאים
מזמינה אתכם לאינסטגרם שלי– כאן.
יש לכם פייסבוק? אל תשכחו להצטרף לקבוצת הבישול הבריאה שלי
אהבתם את המתכון? שתפו בלחיצה על האייקונים של הרשתות החברתיות או אייקון השיתוף
Comentarios