נשנוש טעים ובריא בכלום קלוריות והמון טעם הודי מיוחד.
אפשר לבחור בכרובית טריה ואם ממש ממהרים גם קפואה זה בסדר גמור.
ועוד טיפ – הכרובית מתכווצת באפיה ולכן גם אם נראה לכם שהכנתם כמות גדולה היא תתחסל במהירות....
5 מנות 15 קלוריות למנה החומרים:
כרובית גדולה שטופה וחתוכה לפרחים או שקית (800 גרם) כרובית קפואה שהופשרה לתיבול -
1/2 כוס מים
4 כפות כוסברה קצוצה (למי שלא אוהב אפשר החליף בפטרוזיליה)
כף רוטב / ממרח טיקה (להשיג בחנויות מתמחות במוצרי המזרח הרחוק)
2 שיני שום כתושות
חצי כפית קינמון טחון
כפית אבקת קארי
כפית כורכום
חצי כפית ג'ינגי'ר טחון או כף ג'ינג'יר טרי מגורר
כפית מלח גס
מעט פלפל שחור גרוס גס (לא חובה)
אופן ההכנה: מערבבים את חומרי הרוטב בקערה גדולה מוסיפים לקערה את פרחי הכרובית ומערבבים עם הרוטב. מפזרים פרחי הכרובית בתבנית מרופדת בנייר אפיה בשכבה אחת . מחממים תנור ל – 180 מעלות. אופים כ – 30 דקות עד שהפרחים מזהיבים קלות. מגישים חם או קר. נשמר במקרר עוד יומיים אם נשאר משהו.....
את אחרי חופשה או תקופה שבה לא כל כך השקעת בעצמך?
עלית קצת במשקל ומרגישה שהגיע הזמן לחזור לשגרה?
אני מזמינה אותך להכיר תוכנית דיגיטלית מעולה,
של שבועיים שיש בה כל מש שאת צריכה כדי להחזיר את עצמך לשגרה ברוכה.
מאות נשים, כבר ירדו במשקל בעזרתה.
היא קלה לביצוע, נוחה ומתאימה גם לנשים עסוקות מאוד.
חוזרת לשגרה - חוזרת לגזרה.
כל הפרטים ורכישה כאן
אשמח לכל תגובה או שאלה,
הכנתם ? אשמח לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.
כל שיתוף אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות
רוצים לראות מה קורה אצלי במטבח?
לקבל המון טיפים קלים ובריאים
מזמינה אתכם לאינסטגרם שלי– כאן.
יש לכם פייסבוק? אל תשכחו להצטרף לקבוצת הבישול הבריאה שלי
אהבתם את המתכון? שתפו בלחיצה על האייקונים של הרשתות החברתיות או אייקון השיתוף
Comments