חטיפים שנחטפים כל כך מהר שלא תאמינו, ובכמעט כלום קלוריות!
8 מנות, 30 קלוריות למנה
החומרים:
4 לפתות
כף שמן
2 שיני שום כתושות
פפריקה מתוקה, רוזמרין למי שאוהב
מעט מלח גס, לפי הטעם
אופן ההכנה:
שוטפים היטב את הלפתות וקולפים אותם. פורסים לעיגולים בעובי של 3-4 מ"מ.
חותכים כל עיגול לשניים.
בקערה גדולה מערבבים את השמן, שום והתבלינים.
מוסיפים את חתיכות הלפת ומערבבים היטב עד שכל חתיכות הלפת יצופו בתערובת.
מסדרים בתבנית תנור מרופדת בנייר אפיה בשכבה אחת.
אופים בחום בינוני 180 מעלות, עד שהלפת מתרככת ומקבלת מרקם קראצ'י.
מגישים חם או קר.
רוצים עוד מתכונים כאלה? וגם המון תפריטים לכל ימי השנה?
הכירו את הספר 365 יום בלי תירוצים, בלחיצה כאן או לרכישה מיידית
אשמח לכל תגובה או שאלה,
הכנתם? אשמח לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.
כל שיתוף אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות
רוצים לראות מה קורה אצלי במטבח?
לקבל המון טיפים קלים ובריאים
מזמינה אתכם לאינסטגרם שלי– כאן.
יש לכם פייסבוק? אל תשכחו להצטרף לקבוצת הבישול הבריאה שלי
אהבתם את המתכון? שתפו בלחיצה על האייקונים של הרשתות החברתיות או אייקון השיתוף
ניסינו וממש אהבנו, אחלה של חטיף !