בטיול האחרון שלנו בצרפת, באירוח כפרי ומתוק, הגישה לנו ליילה המארחת המקסימה גרנולה מושלמת.
היא שיתפה אותנו בהנאה במתכון בעודינו מלקקים את האצבעות.
ארוח מומלץ - https://www.chateaulathuiliere.com
החומרים:
150 גרם שיבולת שועל
40 גרם פצפוצי אורז
50 מ״ל דבש או תחליף, רצוי על בסיס סטיביה
50 מ״ל מיץ תפוזים
80 גרם פירות יבשים
80 גרם אגוזים
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל180 מעלות
מערבבים את שיבולת השועל ופצפוצי האורז ביחד, מוסיפים דבש חם ואת מיץ התפוזים ומערבבים היטב.
מסדרים על תבנית אפייה עם נייר אפיה.
אופים במשך 20 דקות, מקררים, ושוברים בעדינות.
אם רוצים את הגרנולה בתוך תחתית לעוגה או קינוח, לאחר 10 דקות להשתמש בחתכן עוגיות עגול כדי ליצור את הצורה ולהחזיר לתנור לעוד 10 דק.
אפשרות הגשה:
אפשר לקשט ברוטב פירות יער שהמתכון שלו נמצא כאן
או להגיש מעל סמודי בול או מתחת ליוגורט בטעמים אמיתיים
לעוד מתכונים מתוקים באתר שלי הכנסו לכאן
רוצה לדעת איך לאכול מתוקים במידה?
הרשמ/י בלינק בלחיצה כאן או על התמונה
וקורס חינמי בדרך למייל שלך.
אשמח לכל תגובה או שאלה, וגם לשמוע איך יצא, מתחת למתכון בתגובות הפייסבוק
אהבתם את המתכון? שתפו רוצים לקבל מתכונים למייל ? הרשמו כאן
Comments