צילומים - עודד חוברה
דלעת יפנית היא גם טעימה וגם יפה.
המנה הזו מתאימה מאוד לאירוח מרשים כמגישים לכל אורח חצי דלעת,
מתאים כמנה ראשונה או תוספת למנה עיקרית
מכל דלעת 2 מנות –90 קלוריות למנה
במתכון הזה בחרתי בקוסקוס אורז תירס שהוא קוסקוס ללא גלוטן חוץ מזה שהוא כמובן טעים מאוד
החומרים ל – 4 מנות – 2 דלעות:
2 דלעות
כפית שמן זית
מעט מלח גס
כפית דבש או סילאן לטבעונים
בצל קצוץ
כוס קוסקוס אורז מוכן לפי הוראות היצרן
2 כפות חמוציות
2 כפות צנוברים
מעט מלח לפי הטעם
אופן ההכנה:
לחצות לרוחב את הדלעות, להוציא את החלק האמצעי הכולל את הגרעינים
להניח בתבנית על ניר אפיה, לחמם תנור ל 180 מעלות
לערבב בצלוחית שמן זית, דבש ומלח גס. למרוח את הדלעות
לאפות 15 דקות, להפוך את הדלעות ולאפות עוד 5 דקות.
להפוך לצד הקודם כך שהפתח כלפי מעלה ולהשאיר בתבנית
להכין את המילוי:
לאדות עד הזהבה את בצל במחבת נון סטיק. להוסיף צנוברים ולאדום עוד כ 3 דקות עד שישחימו מעט. לערבב בקערה את הבצל , הצנוברים עם שאר המרכיבים.
לשים את המילוי בתוך החלק הריק של הדלעות.
להחזיר לתנור, לאפות עוד 5 – 10 דקות עד הזהבה
להגיש מיד
רוצה עוד מתכונים מצוינים, בריאים וטעימים לפי הרפואה הסינית ? הספר הדיאטה הסינית להרזיה ולבריאות, ילמד אותך לשלב את עקרונות הרפואה הסינית, בחיים שלך ובנוסף הוא מביא מעל 100 מתכונים ועוד המון טיפים ומידע. לכל הפרטים על הספר
לחצ/י כאן או על התמונה
אשמח לכל תגובה או שאלה,
הכנתם ? אשמח לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.
כל שיתוף אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות
רוצים לראות מה קורה אצלי במטבח?
לקבל המון טיפים קלים ובריאים
מזמינה אתכם לאינסטגרם שלי– כאן.
יש לכם פייסבוק? אל תשכחו להצטרף לקבוצת הבישול הבריאה שלי
אהבתם את המתכון? שתפו בלחיצה על האייקונים של הרשתות החברתיות או אייקון השיתוף
コメント