ארוחת הבוקר הכי מחממת ובריאה שיש,
בגרסה דיאטטית אך לא מתפשרת על פינוקים מתוקים בפנים שימלאו לכם את הבוקר בבריאות וחיוניות!
2 מנות 165 קלוריות למנה
החומרים:
7 כפות שיבולת שועל (אפשר מנוקה מגלוטן לרגישים)
1 כוס חלב (בקר, צאן, סויה או כל תחליף חלב אחר)
1 כוס מים
2 כפיות דבש או סילאן
2 כפות נבט חיטה (אפשר בלי לרגישים לגלוטן, או להחליף באבקות בטעמים כמו חרובים)
2 כפות זירעוני פשתן טחונים
מעט קינמון או חוויאג' תימני לקפה (אפשר לקנות בחנויות התבלינים, או להכין לבד לפי המתכון בלחיצה כאן) או חוויג' אפיה
אופן ההכנה:
מבשלים על אש קטנה שיבולת שועל, מים וחלב.
בוחשים מדי פעם עד רתיחה והסמכה של הדייסה. זהירות, החלב גולש!
מעבירים לצלחות עמוקות.
מוסיפים את כל שאר המרכיבים.
לכל צלחת – כפית דבש, כף נבט חיטה, כף פשתן טחון ומעט קינמון או חוויאג'.
מערבבים ואוכלים חם.
רוצה לדעת איך אפשר לשלב מתכונים טיעמים בדיאטת הרזיה?
אני מזמינה אותך להכיר את תפריטי ההרזיה הבריאים שלי
כל הפרטים בלחיצה כאן או ברכישה מיידית
אשמח לכל תגובה או שאלה,
הכנתם? אשמח לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.
כל שיתוף אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות
רוצים לראות מה קורה אצלי במטבח?
לקבל המון טיפים קלים ובריאים
מזמינה אתכם לאינסטגרם שלי– כאן.
יש לכם פייסבוק? אל תשכחו להצטרף לקבוצת הבישול הבריאה שלי
אהבתם את המתכון? שתפו בלחיצה על האייקונים של הרשתות החברתיות או אייקון השיתוף
Comments