מרק קייצי צהוב ומרענן
מלא יתרונות בריאותיים שמביאים לנו תירס וכל עשבי התיבול הירוקים
10 מנות 140 קלורית למנה
החומרים :
כף שמן
2 בצלים קלופים ופרוסים גס או 2 גבעולי כרישה , רק החלק הלבן, פרוס לפרוסות דקות
4 שיני שום
4 - 5- קלחי תירס טריים או שקית גרעיני תירס קפואים (800 גרם)
חבילת קייל ומומלץ יותר שקית בייבי קייל הנמכר במרכולים או שקית בייבי תרד או מארז עלי מיקרו גדול או כל תערובת אחרת של של עשבי תיבול שאתם אוהבים בכמות של 200 - 300 גרם
5 כוסות מים מינרלים
2 כפות אבקת מרק ירקות אורגני
בקבוק של ליטר יוגורט עיזים נוזלי
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
מיץ סחוט טרי מחצי לימון או חצי ליים
לקישוט :
עלי נענע (אפשר ואם אתם אוהבים את הטעם, ממש מומלץ להוסיף חלק מהם למרק ולטחון - מה שנותן טעם קריר שמתאים לקייציות המרק)
עלי מיקרו שונים
פרוסת ליים
אופן ההכנה :
בסיר גדול מחממים את השמן, מוסיפים את הבצל או כרישה ומזהיבים.
מוסיפים את שיני השום ומערבבים עוד 2 דקות.
"מגלחים" את קלחי התירס בעזרת סכין חדה.
או פשוט פותחים שקית גרגרים קפואים
מוסיפים אותם ומקפיצים כ-2 דקות.
מוסיפים את כל שאר החומרים למעט היוגורט ומיץ לימון.
מביאים לרתיחה,
מבשלים 10 דקות על אש קטנה.
לאחר שהמרק קר, מוסיפים את היוגורט ומיץ הלימון וטוחנים בבלנדר מוט למרקם שאוהבים.
מגישים קר מקושט בעלי נענע ועלי מיקרו / פרוסת ליים.
ובקיץ, איך שומרים על הדיאטה בקיץ?
עם כל האירועים, המסיבות, החופשות והפיתויים?
טוב ששאלתם.
ארזתי לכם קיט קיץ קל על המשקל,
עם צמחי מרפא לסיוע בתהליך ההרזיה, תפריט
מדריכי קיץ מעולים, ומגש קוביות קרח מיוחד.
כל הפרטים כאן
אשמח לכל תגובה או שאלה,
הכנתם ? אשמח לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.
כל שיתוף אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות
רוצים לראות מה קורה אצלי במטבח?
לקבל המון טיפים קלים ובריאים
מזמינה אתכם לאינסטגרם שלי– כאן.
יש לכם פייסבוק? אל תשכחו להצטרף לקבוצת הבישול הבריאה שלי
אהבתם את המתכון? שתפו בלחיצה על האייקונים של הרשתות החברתיות או אייקון השיתוף
Comentários