רוצים להכין מנת פתיחה קלילה, מרשימה, שכל האורחים יחטפו?
ברוסקטה תעשה לכם את זה בקלילות.
30 ברוסקטות, 25 קלוריות לאחת החומרים:
החומרים לברוסקטות:
בגט מקמח מלא
שן שום כתושה
כף שמן זית
מלח גס
החומרים לסלסת עגבניות ובזיל:
200 גרם (2 כוסות )עגבניות שרי בצבעים שונים חתוכות לרבעים
שן שום כתושה
מעטי מלח גס, פלפל שחור גרוס גס
כף חומץ בלסמי
10 עלי בזיליקום קצוצים
לקישוט:
קוביות/ פרוסות גבינה צפתית 5% או תחליף גבינה טבעוני
עלי תרד קצוצים
אופן ההכנה: פורסים את הבגט לפרוסות אלכסוניות. מניחים בתבנית על נייר אפיה
מחממים תנור ל 180 מעלות – ומעבירים למצב גריל.
מערבבים בקערית שמן, שום ומלח גס.
מורחים על הברוסקטות. מכניסים לתנור עד מידת קליה שאתם אוהבים.
לסלסלת עגבניות ובזיל -
מערבבים את עגבניות השרי עם בזיליקום קצוץ גס, שום כתוש, וחומץ בלסמי ומתבלים במלח ופלפל.
מניחים את הסלסה על הברוסקטות .
אפשר להוסיף עלי תרד קצוצים או גבינה צפתית בפרוסות או קוביות קטנות (ניתן להחליף בגבינה טבעונית).
מגישים מיד.
ותיכף לא נשאר כלום.....
את אחרי חופשה או תקופה שבה לא כל כך השקעת בעצמך?
עלית קצת במשקל ומרגישה שהגיע הזמן לחזור לשגרה?
אני מזמינה אותך להכיר תוכנית דיגיטלית מעולה,
של שבועיים שיש בה כל מש שאת צריכה כדי להחזיר את עצמך לשגרה ברוכה.
מאות נשים, כבר ירדו במשקל בעזרתה.
היא קלה לביצוע, נוחה ומתאימה גם לנשים עסוקות מאוד.
חוזרת לשגרה - חוזרת לגזרה.
כל הפרטים ורכישה כאן
אשמח לכל תגובה או שאלה,
הכנתם ? אשמח לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.
כל שיתוף אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות
רוצים לראות מה קורה אצלי במטבח?
לקבל המון טיפים קלים ובריאים
מזמינה אתכם לאינסטגרם שלי– כאן.
יש לכם פייסבוק? אל תשכחו להצטרף לקבוצת הבישול הבריאה שלי
אהבתם את המתכון? שתפו בלחיצה על האייקונים של הרשתות החברתיות או אייקון השיתוף
Comments