דרך בריאה קרירה וטעימה להעסיק את הילדים.
הידעתם שילדים אוכלים הרבה יותר בקלות, אוכל שהם הכינו?
המתכון הזה יעשה הרבה כייף במטבח והילדים יהנו מממתק בריא שהם הכינו בעצמם
המתכון ללא סוכר כי לדעתי פירות מתוקים מספיק ואין שום סיבה להמתיק עוד.
זה מרגיל את החיך של כולנו וגם של הילדים למתיקות עדינה.
השימוש בשני הפירות יוצר צורה של אבטיח אמיתי
דיאטיפ של ליאורה חוברה -
אבטיח וקייוי מלאים המון מרכיבים תזונתיים ממש בריאים, שלא מתקלקלים גם בהקפאה
החומרים להכנת 6 ארטיקים קטנים:
3 כוסות קוביות אבטיח
כוס קיווי קלוף
תבניות ארטיק רצוי מסיליקון
אופן ההכנה:
מרסקים את האבטיח ומוזגים לתבניות הארטיקים עד גובה 3/4 מהתבנית.
מקפיאים לשעה.
מרסקים את הקיווי ומוזגים מעל עד שפת התבנית. סוגרים עם מכסה שיש בו גם מקל לארטיק.
מקפיאים למשך הלילה.
נשמר במקרר למשך חודש לפחות.
הכנתם?
הצטלמו עם הילדים ושימו כאן בתגובה.
או שילחו לי את התמונה לוואצאפ
מבטיחה להוסיף את התמונות למתכון, כאן באתר שלי.
המתכון נכתב כחלק מפרוייקט חזרה לביצפר, ״משפחה אוכלת בריא״.
אפשר להגיע לכל המתכונים של משפחה אוכלת בריא בלחיצה כאן
רוצים ללמד את הפעוטות שלכם שמות וצבעים של ירקות ופירות?
ספרי פעוטות מרהיבים ללימוד שמות הצבעים, הירקות והפירות
לרכישה מידיית
אשמח לכל תגובה או שאלה,
הכנתם ? אשמח לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.
כל שיתוף אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות
רוצים לראות מה קורה אצלי במטבח?
לקבל המון טיפים קלים ובריאים
מזמינה אתכם לאינסטגרם שלי– כאן.
יש לכם פייסבוק? אל תשכחו להצטרף לקבוצת הבישול הבריאה שלי
אהבתם את המתכון? שתפו בלחיצה על האייקונים של הרשתות החברתיות או אייקון השיתוף
הכנתי עם הנכדים היה נהדר. סבתא רינה מחיפה