לאספרגוס תכונות רבות - תורם לירידה במשקל, לבריאות העצמות, למערכת העיכול, מכיל כלורופיל ולכן מכיל אין ספור אנטי אוקסידנטיים והרשימה רק ממשיכה..
מעל להכל, אספרגוס הוא פשוט טעים ברמות!
אז הנה מתכון מעולה למנת ירק שהולכת מצויין לצד כל מנה!
4 מנות - 20 קלוריות למנה
החומרים:
20 גבעולי אספרגוס טריים
2 כפות חרדל גרגרים איכותי
2 שיני שום כתושות
כפית ג'ינגי'ר מגורר טרי או רבע כפית ג'ינגיר מיובש
מיץ מלימון שלם
מעט צ'ילי למי שאוהב חריפות
¼ כוס מים
אופן הכנה:
מבשלים את גבעולי האספרגוס בישול קצר מאד – 4 -6 דקות במים רותחים בסיר גבוה וצר ככל האפשר כך שהגבעולים עומדים בתוך המים ורק החלק התחתון שלהם נמצא למעשה בתוך המים. שוטפים במים קרים.
בסיר קטן מערבבים את כל חומרי הרוטב, על אש נמוכה עד רתיחה.
מניחים על כל צלחת 5 גבעולים. ומעל מניחים רבע מכמות הרוטב.
רוצים עוד מתכונים כאלה? וגם המון תפריטים לכל ימי השנה?
הכירו את הספר 365 יום בלי תירוצים, בלחיצה כאן או על התמונה
אשמח לכל תגובה או שאלה,
הכנתם ? אשמח לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.
כל שיתוף אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות
רוצים לראות מה קורה אצלי במטבח?
לקבל המון טיפים קלים ובריאים
מזמינה אתכם לאינסטגרם שלי– כאן.
יש לכם פייסבוק? אל תשכחו להצטרף לקבוצת הבישול הבריאה שלי
אהבתם את המתכון? שתפו בלחיצה על האייקונים של הרשתות החברתיות או אייקון השיתוף
Comments