המנה הים תיכונית עם טאץ עוקצני של רוטב חריף - מתוק
אבטיח וצפתית במטבל חרדל פירות יער
8 מנות, 122 קלוריות למנה
החומרים
קוביות מחצי אבטיח
200 גרם צפתית 5%
החומרים לרוטב חרדל פירות יער :
2 כפות חרדל –(מומלץ לגוון בסוגי חרדל מיובאים כמו חרדל פירות יער וכו'),
2 כפות מיץ לימון טרי,
2 כפות שמן זית,
3 כפות רסק פירות יער קפואים או טריים כמו פטל, אוכמניות וכו,
2 שיני שום כתוש
ו2 כפות שמיר קצוץ.
אופן ההכנה
מסדרים בקערה שקופה קוביות או כדורי אבטיח.
על מגש ליד, מסדרים קוביות בולגרית 5%.
בשייקר מערבבים את כל חומרי הרוטב
מגישים עם קעריות אישיות. כל אחד לוקח לעצמו אבטיח, בולגרית ומזליף מעל את הרוטב.
וכאן בתמונה בגרסה עם צפתית ללא מלח וזיתים ללא מלח - צילום עודד חוברה
רוצה לדעת איך אפשר לשלב מתוקים באופן שפוי בחיים?
אני מזמינה אותך להכיר את ערכת הגמילה ממתוקים
כל הפרטים בלחיצה כאן או לרכישה מיידית
אשמח לכל תגובה או שאלה,
הכנתם ? אשמח לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.
כל שיתוף אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות
רוצים לראות מה קורה אצלי במטבח?
לקבל המון טיפים קלים ובריאים
מזמינה אתכם לאינסטגרם שלי– כאן.
יש לכם פייסבוק? אל תשכחו להצטרף לקבוצת הבישול הבריאה שלי
אהבתם את המתכון? שתפו בלחיצה על האייקונים של הרשתות החברתיות או אייקון השיתוף
Comments