המילה חוויאג' בתימנית משמעותה "תערובת".
החוויאג' התימני לקפה מתאים לחליטות. קפה, עוגות, עוגיות, דייסות, קיגל מתוק
ומאפים מתוקים אחרים.
התבלינים שהוא מכיל נחשבים מחממים לפי הרפואה הסינית
ולכן הוא מתאים במיוחד לעונת החורף
החומרים לחוויג לקפה
חשוב לקנות את התבלינים מחנות מתמחה שבה טוחנים אותם מידי יום. בדר״כ, מומלץ חנויות בשווקים.
ריח עוצר נשימה, כבר בכניסה,
יגיד לכם שהגעתם למקום הנכון.
חומרים לצנצנת קטנה - 0 קלוריות
כף אגוז מוסקט
כף ציפורן
2 כפות הל
2 כפות זנגוויל יבש
4 כפות קינמון
כולם טחונים, טרי
אופן ההכנה לחוויאג׳:
מערבבים הכל ושומרים בצנצנת תבלינים , רצוי כזו עם חורים לצורף פיזור נוח על המאכל או המשקה..
רוצה לדעת כמה יש בכף של ממרחים ורטבים?
הספר 365 יום בלי תירוצים, מביא לך משוואות מאכלים וגם
מעל 100 מתכונים ועוד המון טיפים ומידע.
לכל הפרטים על הספר לחצ/י כאן או על התמונה
אשמח לכל תגובה או שאלה,
הכנתם ? אשמח לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.
כל שיתוף אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות
רוצים לראות מה קורה אצלי במטבח?
לקבל המון טיפים קלים ובריאים
מזמינה אתכם לאינסטגרם שלי– כאן.
יש לכם פייסבוק? אל תשכחו להצטרף לקבוצת הבישול הבריאה שלי
אהבתם את המתכון? שתפו בלחיצה על האייקונים של הרשתות החברתיות או אייקון השיתוף
Kommentare