אפשר גם לאכול עוגת גבינה נפלאה ולהנות ממנה מאוד, וגם לא לאכול פחמימות וסוכר.
עוגת ריקוטה דלת פחמימה היא עוגה שמתאימה גם לחולי סוכרת, גם למי שאוכל ללא גלוטן
וכמובן מי שרוצה לאכול טעים,
בלי לוותר על הבריאות וההרזיה.
ריקוטה היא גבינה נהדרת לאפיה כי היא לא מתפרקת.
בנוסף היא עשירה מואד בסידן כך שאת מקבלת מתוק כייפי ועשיר בסידן
#טיפבישולבריא- חשוב להקפיד על כל הטריקים שכתובים במתכון
כדי לקבל עוגה גבוהה ואוורירית.
עוגת גבינה ללא פחמימה היא דרך מעולה לייצר מתוק יומי כייפי ובריא,
שמתאים בקלות לדיאטה ללא פחמימות,
לחולי סוכרת ללא גלוטן או כל דיאטה אחרת.
תבנית עגולה קוטר 22 ס"מ או 10 תבניות קפקייק אישיות
10 מנות,280 מ"ג סידן למנה
72 קלוריות- למנה
החומרים:
2 ביצים מופרדות (לא מופרדות לגרסת ללא מיקסר) בטמפרטורת החדר
450 גרם גבינת ריקוטה 5%
1/4 כוס קמח שקדים
1/2 כפית מלח
1/2 כוס ממתיק מלאכותי דמוי סוכר ללא סוכר. חשוב שהוא יהיה דמוי סוכר כי זה מעניק לו תכונות של הקצפה והשחמה שאין לממתיק שמגיע באבקה. יש בחנויות וגם און ליין מגוון של מותגים
מיץ טרי מלימון שלם
כפית גרידת לימון (אפשר גם תפוז)
1/2 כפית תמצית וניל איכותית
לקישוט
אבקת קקאו נא או קוקוס,
וגם פרחים אכילים.....
אופן ההכנה:
עוגת ריקוטה לימוניתדלת פחמימה היא ממש פשוטה להכנה.
אפשר להכין ללא מיקסר ואז טורפים את הביצים בשלמותן.
מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים בעזרת מטרפה עד קבלת תערובת אחידה.
או בכל זאת לבחור בדרך עם מיקסר,
ואז
מערבבים את הגבינה עם החלמונים וכל שאר החומרים, למעט תחליף הסוכר,
בעזרת מטרפה עד קבלת תערובת אחידה.
מקציפים את החלבונים עם ½ כוס תחליף הסוכר .
מוסיפים בתנועות קיפול לתערובת.
מערבבים בעדינות רק עד שנוצרת תערובת אחידה.
מעבירים את הבלילה לתבנית אפייה קוטר 22 נון סטיק (מתפרקת קפיצית) או מרופדת בנייר אפייה.
או מעבירים לתבניות מפינס או קפקייק.
אני הכנתי 10 אבל אפשר כמובן פחות או יותר לפי איך שרוצים.
מחממים את התנור ל180 מעלות.
במדף התחתון של התנור מניחים תבנית מלאה במים עד לגובה שני שלישים ממנה.
מכניסים את העוגה לתנור שחומם מראש למדף גבוה יותר (באמצע התנור).
אופים 20 דקות ואז מורידים את טמפרטורת התנור ל - 150 מעלות.
ממשיכים לאפות, עוד 30 - 40 דקות עד שהעוגה מזהיבה ויציבה.
בנעיצת קיסם, הוא יוצא יבש.
בודקים ומוודאים מדי פעם שיש מים בתבנית התחתונה ואם יש צורך מוסיפים מים.
כשהעוגה מוכנה, משהים בתנור סגור עד שהיא מתקררת.
ואז מצננים בטמפרטורת החדר עוד שעתיים .
משחררים מהתבנית הופכים (או לא) על צלחת הגשה.
שומרים בקירור.
אפשר לקשט באבקת קקאו נא או קוקוס או פרחים אכילים
גם אצלך יש אתה חשק הזה למתוק ?
אני ממש מבינה אותך.
כל יום, בדרך כלל אחרי הצהרים זה מגיע,
הרצון הזה למשהו מתוק.
אז
אני רוצה להציע לך להנות ממתוקים שהם דלי פחמימה
ובכך גם להנות ממתק יומי שווה וכייפי וגם לא להכנס ללופ של הסוכר - מביא חשק לעוד סוכר.
אם את מרגישה שזה מה שאת צריכה, זה בדיוק הספר בשבילך,
הכנתי לך ספר דל פחמימה -SWEET - מתוקים
שמתאים לאירוחים וגם לכל השנה,
המתכונים בספר הזה מצוינים גם לחולי סוכרת ונמנעים מגלוטן.
מה מחכה לך בספר?
35 מתכונים דלי פחמימה מתוקים מותאמים לכל השנה
108 עמודי צבע מרהיבים בגרסה דיגיטלית שניתנת להדפסה.
כל המתכונים:
כשרים
דיאטטים
בריאים וטעימים
קלים להכנה
ללא גלוטן - מתאימים גם למי שנמנע מגלוטן
ללא סוכר - מתאימים גם לחולי סוכרת
בין המתכונים גם צמחוניים וטבעוניים
בכל מתכון:
מרכיבים בריאים ודיאטטים
הוראות הכנה פשוטות וברורת
מספר מנות וקלוריות
זמן הכנה
המתכונים מחולקים ל7 קטגוריות
עוגות
עוגיות
ממרחים
קינוחים חמים
קינוחים קרים
משקאות
שונות
ועוד בונוסים:
✅מדריךמצולם בסרטון - גמילה ממתוקים
✅הברירה הטבעית - מתוקים טבעיים - והסברים על כל אחד
✅רשימת קניות ומזווה בריאה-צעדים לארגון המזווה שיעזרו לך להכניס בריאות הביתה,מה שכמובן משפיע על מצבנו הפיזי והנפשי שניתן להתחיל ליישם עוד היום
✅כולל הסבר על כלי בישול אקולוגיים ומדידות כדי לקבל מתוקים טעימים טעימים.
את יכולה לרכוש את הספר עם או בלי צמחי מרפא להפחתת הצורך במתוק
ואם הגעת לדף הזה בימים החגים, אז עכשיו 2 הגרסאות בהנחת חג
הספר הדיגיטלי בלבד ממש כאן
הערכה המלאה הכולל את הספר הדיגיטלי וגם קיט צמחי מרפא לחודש ממש כאן
הכנתם?
Comments