קרסט שום - חרדל וציפוי שקדים
קרסט חרדל דיז'ון ועשבי תיבול
דיאטיפ של ליאורה
סלמון הוא דג מלא באומגה 3.
מנה עם סלמון היא תמיד מנה קלילה בריאה, משביע וטעימה. מקור מעולה לשומן בריא
ולכמות מוגבלת ומספיקה שלו.
החומרים לקרסט שום - חרדל ציפוי שקדים:
2 נתחי פילה סלמון ללא העור (כ-200 גרם כל אחד)
חופן שקדים מולבנים
קורט מלח פלפל לפי הטעם
החומרים למשרה:
כף דבש
כף חרדל
2 שיני שום מעוכות
1/3 כוס מים
אופן ההכנה: מערבבים את חומרי המשרה, ומשרים את הסלמון לפחות לשעה (עדיף יותר).
מחממים תנור ל200 מעלות.
מסדרים את הסלמונים בתבנית אפייה על נייר אפייה, ומפזרים מעל מלח פלפל ושקדים מולבנים.
מכניסים את הסלמונים לתנור ואופים כ-20 דקות.
החומרים לקראסט חרדל דיזון ועשבי תיבול
4 נתחי פילה סלמון ללא העור (כ-200 גרם כל אחד)
חופן שקדים מולבנים
1/4 כוס חרדל דיז'ון מאיכות משובחת
כפית מלח גס
4 שיני שום כתושות
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
חצי כוס כוסברה קוצוצה ( אפשר לוותר למי שלא אוהב)
רבע כוס עלי נענע קצוצים
חצי כפית שמן זית
2 כפות שיבולת שועל ( אפשר גם ללא גלוטן)
אופן ההכנה: מערבבים את התערובת. טוחנים במעמד מזון עד שמגיע למרקם של משחה גרגרית
מחממים תנור ל200 מעלות.
מורחים כל פילה סלמון היטב במשחה מכל הצדדים ( חוץ מהעור)
מסדרים את הסלמונים בתבנית אפייה על נייר אפייה, כשהעור כלפיי מטה
רוצה לדעת איך אפשר לשלב
מתכונים טעימים בדיאטת הרזיה ממש ייחודית?
אני מזמינה אותך להכיר את תוכנית SHAKE IT UNTIL YOU MAKE IT
כל הפרטים ולרכישה מיידית
אשמח לכל תגובה או שאלה,
הכנתם ? אשמח לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.
כל שיתוף אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות
רוצים לראות מה קורה אצלי במטבח?
לקבל המון טיפים קלים ובריאים
מזמינה אתכם לאינסטגרם שלי– כאן.
יש לכם פייסבוק? אל תשכחו להצטרף לקבוצת הבישול הבריאה שלי
אהבתם את המתכון? שתפו בלחיצה על האייקונים של הרשתות החברתיות או אייקון השיתוף
הכנתי בראש השנה הכל נעלם מיד, תודה על המתכון, אכין גם בפסח