סלט קינואה מיוחד ומרענן, בטעמים חמוץ מתוק, עשיר בירוקים ואנטי אוקסידנטים.
סלט מרשים ברוטב חמוץ מתוק המשלב ריבה טבעית וללא שמן בכלל!
מצויין לטו בשבט, יום העצמאות וכל שאר חגי השנה.
מתכון של ענבר חוברה
החומרים:
9 כפות קינואה מבושלת - כאן תלמדו איך להכין קינואה טעימה
1/3 כוס שקדים קלויים, חצויים
1/3 כוס חמוציות מיובשות, טבעיות ללא סוכר
כוס תרד, שטוף וקצוץ
כוס עשבי תיבול - פטרוזיליה וכוסברה, קצוצים דק
1 תפוח ירוק חמוץ, חתוך לקוביות
לקישוט:
חופן גרעיני חמניה ודלעת
החומרים לרוטב:
רבע כוס חומץ יין אדום
3 כפית חרדל רצוי מאיכות מעולה כמו דיז'ון אפשר גם עם גרגרים
1.5 כף ריבה טבעית כמו במתכון הזה
כף מיץ לימון
רבע כפית מלח טבעי כמו הימליה
פלפל לפי הטעם
אופן ההכנה -
בקערה גדולה מניחים את כל החומרי הסלט.
מערבבים היטב.
בשייקר או צנצנת סגורה היטב משקשקים את כל חומרי הרוטב.
מיד לפני הגשה,
שופכים את הרוטב על הסלט, מערבבים קלות ומקשטים עם גרעיני חמניה ודלעת.
מתכון -
רוצים עוד מתכונים לחגים? וגם המון תפריטים לכל ימי השנה?
הכירו את הספר 365 יום בלי תירוצים, בלחיצה כאן או על התמונה
אשמח לכל תגובה או שאלה,
הכנתם ? אשמח לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.
כל שיתוף אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות
רוצים לראות מה קורה אצלי במטבח?
לקבל המון טיפים קלים ובריאים
מזמינה אתכם לאינסטגרם שלי– כאן.
יש לכם פייסבוק? אל תשכחו להצטרף לקבוצת הבישול הבריאה שלי
אהבתם את המתכון? שתפו בלחיצה על האייקונים של הרשתות החברתיות או אייקון השיתוף
コメント