מנה שמכינים צ'יק צ'ק כשאין חשק לעמוד שעות במטבח.
בעיקר אם יש לכם נינג'ה גריל. אבל יש כאן גם אפשרות להכין בתנור.
דיאטיפ של ליאורה חוברה - הסלמון עשיר בשומן טוב - אומגה 3,
מה שתורם גם לשובע ולכן אפשר לאכול עם סלט או ירק מבושל בלבד,
ובכך לאכול ארוחה ללא פחמימות
6 מנות 290 קלוריות למנה
החומרים
900 גרם דג סלמון נקי מעצמות - 6 נתחים של 150 גרם כל אחד
עגבניה פרוסה או עגבניות שרי חצויות
פלפלונים
בצל חתוך לפרוסות
שיני שום שלמות, ו/ או 2 - 4 חצאי ראשי שום
לתערובת התיבול :
כף תבלין דג
5 - 6 כפות מהמרינדה הירוקה הסודית של ליאורה
מיץ מלימון שלם
לפיזור מעל
מלח גס, פלפל שחור טחון גס – רצוי במטחנה
להגשה
2 לימונים פרוסים
מיץ לימון
אופן ההכנה:
מכינים את תערובת התיבול לסלמון:
מערבבים את כל החומרים
שוטפים את קוביות הסלמון ומשרים בתערובת למשך כשעתיים.
אם ממהרים אפשר לוותר על ההשריה ורק למרוח את התערובת כשנתחים בנינג'ה או בתנור.
מוציאים את נתחי הסלמון ומנגבים אותן במגבת נייר.
שומרים את נוזלי המשרה.
הכנה בנינג'ה:
בוחרים מצב גריל ואז מחממים את המכשיר למצב MED.
לזמן של 10 דקות.
כשהמכשיר חם מניחים את נתחי הסלמון.
ביניהם מפזרים את העגבניות, בצל, פלפלונים, שום.
מורחים את תערובת התיבול על נתחי הסלמון והירקות.
מעל מלח גס ופלפלשחור גרוס טרי לפי הטעם.
סוגרים את המכשיר.
לאחר 10 דקות פותחים.
מתחילים תוכנית חדשה של גריל, מצב LOW ל - 5 דקות.
שוב סוגרים עד סיום ההכנה.
בודקים בנעיצת מזלג שהסלמון מבושל גם בפנים.
מחממים את התנור ל - 200 מעלות
בתבנית פיירקס בעלת דפנות גבוהות.
מסדרים את פרוסות הלימון והירקות.
מורחים מעל את תערובת התיבול.
מעל מלח גס ופלפלשחור גרוס טרי לפי הטעם.
לאחר 20 דקות בודקים בנעיצת מזלג שהסלמון מבושל גם בפנים.
מגישים חם עם סלט, פרוסות לימון ומיץ לימון מעל
גם את המתכון הזה אפשר לשלב בדיאטת הסירטפוד
אני מזמינה אותך להכיר שיטת דיאטה ייחודית
SHAKE IT UNTIL YOU MAKE IT
כל הפרטים עליו ורכישה מיידית
אשמח לכל תגובה או שאלה,
הכנתם ? אשמח לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.
כל שיתוף אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות
רוצים לראות מה קורה אצלי במטבח?
לקבל המון טיפים קלים ובריאים
מזמינה אתכם לאינסטגרם שלי– כאן.
יש לכם פייסבוק? אל תשכחו להצטרף לקבוצת הבישול הבריאה שלי
אהבתם את המתכון? שתפו בלחיצה על האייקונים של הרשתות החברתיות או אייקון השיתוף
Comments