צילום - דרק סימפסון
נייס קרים Nice Cream, הוא בעצם הביטוי החדש לגלידה טבעית ברב המקרים היא טבעונית וללא סוכר - ועשויה מבננות או פירות אחרים.
נייס קרים זו דרך נפלאה ללכת עם ולהרגיש בלי, עם המתוק ובלי הקלוריות המיותרות, החומרים המשמרים והשומנים או הסוכרים הלא רצויים (ובמקרה הטבעוני - גם בלי מוצרים מן החי).
במתכון הזה נשתמש בבנות בתור הבסיס לנייס קרים, ונשלב אותן עם אבקות סופר פודס וטעמים מדהימים.
המרקם לא פחות מדהים ממרקם של גלידה איכותית וטובה בזכות הבננות.
באופן כללי, תוכלו לשלב את האבקות אהובות עליכם, הציפויים הכי שווים, והטעמים שאתם הכי אוהבים - עם בננות קפואות - ואנחנו מבטיחות שזה יצא מדהים!
החומרים:
לבן-
1.5 בננה גדולה קפואה
1 כף יוגורט או יוגורט קוקוס (או כל יוגורט טבעוני אחר)
1/4 כפית מאקה
1/2 כפית מסקיט
30 מל (כוס צ׳ייסר) של חלב סויה או שקדים
שחור -
1.5 בננה גדולה קפואה
1 כפית אבקת צ׳רקול
1 שוט אספרסו
קורט קינמון
החומרים לציפוי (כדי ליצור את העיגולים הלבן והשחור) -
ענב שחור או קומץ אבקת צ׳רקול נוסף
חתיכת בננה עגולה או קומץ שבבי קוקוס
אופן ההכנה:
מכניסים את כל המרכיבים של הבסיס הלבן לבלנדר, מעבדים עד לקבלת מרקם אחיד.
מעבירים לקערה, מקפידים להצמיד את התערובת רק לצד אחד של הקערה (התערובת צריכה להיות סמיכה ועמידה כמו סורבה)
מכניסים את כל המרכיבים של הבסיס השחור לבלנדר, מעבדים עד לקבלת מרקם אחיד.
מעבירים לקערה ומוודאים שהתערובת בצד השני של הקערה.
בעזרת כף, יוצרים צורה של S בין התערובת השחורה ללבנה.
מניחים ענב שחור, או מפזרים מעט אבקת צרקול על הצד הלבן בצורת עיגול (כדי ליצור את העיגול השחור עלהלבן).
מניחים חתיכת בננה עגולה או מפזרים שבבי קוקוס בצורת עיגול על התערובת השחורה (כדי ליצור את העיגול הלבן על השחור).
כתבה זו היא חלק מפרוייקט ״איך לצבוע את האוכל שלכם עם סופר פודס״
שיתוף פעולה ענקי עם ענבר חוברה ומגזין X-net
ענבר חוברה
בלוגרית של לייפסטייל, טיולים ואוכל
הפקה, מתכונים, כתיבה, סגנון (סטיילינג) וצילום
ליאורה חוברה
דיאטנית קלינית .MSc רפואה סינית וצמחים, ומאסטר NLP לבריאות והרזיה
ערכים תזונתיים ומידע מקצועי אודות הצבעים השונים באוכל
דרק סימפסון
צלם
צילום, וסגנון (סטיילינג)
Rawnice
אבקות סופר פוד
רויאל באלי סרמיקס
כלי קרמיקה
מגזין X-net
עוד מתכונים בסדרה
רוצה עוד מתכונים מצוינים, בריאים וטעימים לפי הרפואה הסינית ? הספר הדיאטה הסינית להרזיה ולבריאות, ילמד אותך לשלב את עקרונות הרפואה הסינית, בחיים שלך ובנוסף הוא מביא מעל 100 מתכונים ועוד המון טיפים ומידע. לכל הפרטים על הספר
לחצ/י כאן או על התמונה
אשמח לכל תגובה או שאלה,
הכנתם ? אשמח לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.
כל שיתוף אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות
רוצים לראות מה קורה אצלי במטבח?
לקבל המון טיפים קלים ובריאים
מזמינה אתכם לאינסטגרם שלי– כאן.
יש לכם פייסבוק? אל תשכחו להצטרף לקבוצת הבישול הבריאה שלי
אהבתם את המתכון? שתפו בלחיצה על האייקונים של הרשתות החברתיות או אייקון השיתוף
Comentarios