top of page

בלחיצה  על ה 3 נקודות

תמונת הסופר/תליאורה חוברה

מרק תירס אסייאתי בגרסה בשרית וצמחונית

עודכן: 16 באוג׳ 2022


מרק תירס אסייאתי בגרשה בשרית וצמחונית

צילום - עודד חוברה

מרק אסייאתי טעים בריא

וקל להכנה

וכאן הוא מגיע בגרסה בשרית וגם צמחונית


8 מנות 70 קלוריות למנה

החומרים:

  • 2 ליטר מים מינרלים

  • 2 כפות אבקת מרק עוף אורגני

  • 400 גרם גרגרי תירס קפואים

  • 250 גרם חתיכות חזה עוף קטנות או 200 גרם טופו ( לגרסה צמחונית)

  • 2 ביצים

  • 3 כפות רוטב סויה (רגילה או מתוקה כהה)

  • 2 כפות מירין (בחנויות מתמחות בטעמי המזרח הרחוק)

  • כף סוכר חום

  • 2 כפות קורנפלור

  • מלח ופלפל לבן טחון לפי הטעם

  • להגשה -

  • 2 בצלים ירוקים קצוצים וכמה טיפות שמן שומשום ( לא חובה)

אופן ההכנה:

בסיר מרתיחים את המים עם אבקת מרק עוף.

מוסיפים את גרגרי התירס ומבשלים 2 3- דקות

לגרסה צמחונית חותכים את הטופו לקוביות

טורפים בקערית את הביצים ומוסיפים חזה עוף או טופו.

מוסיפים למרק רוטב סויה, מירין, סוכר, מלח ופלפל ומבשלים עוד דקה.

כשהמרק רותח, מוספים לאט את תערובת הביצים עם העוף או הטופו,

תוך בחישת המרק במזלג כך שייוצרו נטיפי ביצים.

מערבבים את הקורנפלור בחצי כוס מים עד שנמס היטב. מוסיפים למרק הרותח תוך בחישה,

את תערובת הקורנפלור.

מגישים חם. בעת ההגשה מוסיפים בצל ירוק קצוץ כמה טיפות שמן שומשום

נשמר במקרר 3 ימים.

 

רוצה לדעת איך אפשר לשלב מתכונים טעמים בדיאטת הרזיה?

אני מזמינה אותך להכיר את תפריטי ההרזיה הבריאים שלי

כל הפרטים בלחיצה כאן או על התמונה



 

אשמח לכל תגובה או שאלה,

הכנתם ? אשמח לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.

כל שיתוף אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות


רוצים לראות מה קורה אצלי במטבח?

לקבל המון טיפים קלים ובריאים

מזמינה אתכם לאינסטגרם שלי– כאן.


יש לכם פייסבוק? אל תשכחו להצטרף לקבוצת הבישול הבריאה שלי


אהבתם את המתכון? שתפו בלחיצה על האייקונים של הרשתות החברתיות או אייקון השיתוף



 

אל תספספו אף מתכון בריא



344 צפיות0 תגובות

פוסטים קשורים

הצג הכול

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating

שתפו את המתכון עם אחרים

עוד מוצרים בריאים במיוחד בשבילך

bottom of page