לכבוד יום הלזניה - 29.7
הכנתי לכם מתכון של
לזניה נפלאה דלת פחמימה וקלוריות - וגם ארוחה שלמה בכלי אחד
לזניה קישואים דלת פחמימה היא אלטרנטיבה בריאה ללזניה המסורתית. במקום דפי פסטה עשירים בפחמימות, אנו משתמשים בפרוסות קישואים דקות. זה לא רק מפחית משמעותית את תכולת הפחמימות, אלא גם מוסיף סיבים תזונתיים, ויטמינים ומינרלים חיוניים לארוחה.
הקישואים עשירים בוויטמין C, אשלגן ומנגן, ומכילים נוגדי חמצון התורמים לבריאות הכללית. בנוסף, הם דלים בקלוריות ומכילים כמות גבוהה של מים, מה שהופך אותם לאידיאליים לשמירה על משקל בריא.
שילוב מתכון זה בתזונה דלת פחמימות הוא רעיון מצוין מכמה סיבות:
1. הוא מאפשר ליהנות מטעם וטקסטורה דומים ללזניה מסורתית, מבלי לחרוג מהגבלות הפחמימות.
2. הוא עשיר בחלבון (מהגבינות והביצים), מה שעוזר בתחושת שובע לאורך זמן.
3. הוא מספק מגוון של ירקות, המבטיחים אספקה טובה של ויטמינים ומינרלים חיוניים.
4. זו דרך טעימה להגדיל את צריכת הירקות היומית שלכם.
בסך הכל, לזניה קישואים דלת פחמימות היא אפשרות טעימה,
מזינה ומספקת למי שמחפש ארוחה מלאה שמתאימה לאורח חיים דל פחמימות.
תבנית פיירקס מלבנית גדולה – כ – 15 מנות – 65 קלוריות למנה החומרים :
5-6 - זוקיני או קישואים אני מעדיפה זוקיני כי הם יותר מוצקים, ואפשר לשלב צהוב וירוק
500 גרם גבינה לבנה 5% - אפשר להשתמש בכל השאריות שיש במקרר של גבינות שונות כולל קוטג' וגבינות מלוחות.מאוד ממולץ לשילוב עם קוטג' 5% וריקוטה 5%
2 ביצים
200 גרם פטריות שטופות ופרוסות דק
צנצנת רוטב עגבניות לפי המתכון שכאן או לקנות כזה שכבר מוכן ללזניה
5 – 7 פרוסות גבינה צהובה 5% (לפי גודל התבנית)
10 עלי בזיליקום טריים או קצוצים או כף מיובשים טחונים
מלח ופלפל לפי הטעם
לקישוט - עיגולי זוקיני, קצח, שומשום מלא
אופן ההכנה:
להכנת לזניה קישואים דלת פחמימה
פורסים את הקישואים דק לאורך במנדולינה או עם קולפן או בסכין, כך שייוצרו פרוסות דקות.
מבשלים את הקישואים בסיר פסטה במים מומלחים קלות 2 דקות ומסננים
במקביל צורבים את הפטריות במחבת נון סטיק יבשה. מקררים
מערבבים בקערה גדולה את הגבינה עם הביצים.
מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים הפטריות והבזיליקום.
בתבנית פיירקס מלבנית גדולה מסדרים שכבה של עלי לזניה.
מרטיבים אותם ב1/4 כוס מים. מעל משטחים 1/3 מרוטב העגבניות ו1/3 מתערובת הגבינה.
שוב מסדרים שכבת עלי לזניה ושוב עגבניות וגבינה. חוזרים על שלבים 3 פעמים.
מעל הכל מסדרים שכבת פרוסות גבינה צהובה 5%.
ומעל עיגולי זוקיני ושמשום מלא / קצח
מכסים את התבנית בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות.
אופים עד הזהבה של החלק העליון, כ – 40 דקות מגישים חם.
לזניה קישואים דלת פחמימה היא מתכון דל פחמימה מעולה.
והוא משתלב ממש מצוין בתוכנית
השיטה שעזרה לעשרות אלפי נשים, לצאת מהתקיעות ולרדת במשקל, מהר ובטוח
30 יום שיעזרו לך להתניע את ההרזיה שלך
וסוף סוף לראות את מחוג המשקל פונה לכיוון הנכון
תוכנית דלת פחמימות בריאה ומהודקת בפלטפורמה דיגיטלית וליווי צמוד בוואצאפ,
שתעזור לך להכנס לתהליך הרזיה
לרדת במשקל
ולצמצום משמעותי במשקל ובהיקפים בצורה טבעיתללא ספירת קלוריות!
תוכנית און-ליין מעשית בהנחיה ובתמיכה מלאה שלי
ירידה במשקל | ליווי ותמיכה קבוצתי | מתכונים |תפריטים
וגם אפשרות לצמחי מרפא
כדי לעשות CARB DETOX,
להפחית פחמימות וגם בהמשך להנות מפחמימות
ועדיין לרזות ואח"כ להמשיך לשמירה על המשקל,
והצטרפות למחזור הקרוב לחצי כאן או על התמונה
הכנתם?
היי ליאורה
האם מתאים להחליף קישואים בחצילים?