מתכון קלאסי וקל להכנה, ארוחה שלמה בתבנית אחת
4 מנות, 350 קלוריות למנה שהיא ארוחה שלמה
החומרים:
4 רבעי עוף ללא עור, כל אחד מחולק ל-2 ( בקשו מהקצב לעשות זאת בשבילכם)
1.5 כוסות אורז שטוף
כוס ירקות טריים או קפואים חתוכים (גזר, קישוא, שעועית ירוקה וכו)
3.5 כוסות מים מינרלים
כפית כמון
כפית פפריקה מתוקה
כף אורגנו קצוץ טרי או מיובש
החומרים למשרה:
2 כפות קטשופ
2 כפות רוטב סויה
כף סילאן או דבש
שן שום מעוכה
אופן ההכנה:
מערבבים את חומרי המשרה ומשרים בו את חלקי העוף במקרר, בכלי מכוסה, לשעתיים לפחות ורצוי ללילה שלם.
בתבנית פיירקס מלבנית משטחים את האורז.
מעליו מניחים את חלקי העוף.
מעל מפזרים את הירקות.
בקערית מערבבים את המים עם התבלינים ועם נוזל השריה שנשאר מהעוף.
שופכים את תערובת הנוזלים על האורז והעוף.
מכסים בנייר כסף ואופים כשעה (או עד שכל הנוזלים נספגים באורז) בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.
רוצים עוד מתכונים כאלה? וגם המון תפריטים לכל ימי השנה?
הכירו את הספר 365 יום בלי תירוצים, בלחיצה כאן או לכישה מיידית
אשמח לכל תגובה או שאלה,
הכנתם? אשמח לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.
כל שיתוף אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות
רוצים לראות מה קורה אצלי במטבח?
לקבל המון טיפים קלים ובריאים
מזמינה אתכם לאינסטגרם שלי– כאן.
יש לכם פייסבוק? אל תשכחו להצטרף לקבוצת הבישול הבריאה שלי
אהבתם את המתכון? שתפו בלחיצה על האייקונים של הרשתות החברתיות או אייקון השיתוף
Comments