2 דברים שישראלים מאוד אוהבים - חלה ומלבי
אז למה לא לחבר ביניהם?
הנה חיבור בטעמים מטורפים,
והבריאות כבר בפנים.
מעולה למשפחה וגם לאירוח
2 חלות בינוניות
25 פרוסות ,105 קלוריות לפרוסה
חומרים נוספים
100 גרם שקדים, אגוזים, גרעינים מכל סוג שאוהבים רצוי לשלב פיסטוקים קצוצים + חובה לערבב קוקוס או שבבי קוקוס
3 כפות מי ורדים ולהוריד 3 כפות מים מהמים שבבצק
להברשה וקישוט
ביצה טרופה
פיסטוק שומשום או קצח או מה נשאר מתערובת האגוזים
כפית סילאן או דבש
מלח גס (אני אוהבת הימלאיה ורוד) - לא חובה
אופן ההכנה:
קולים על מחבת יבשה את תערובת האגוזים
בשלב לישת הבצק מוסיפים את רוב תערובת האגוזים ( מומלץ להשאיר מעט לקישוט בסוף).
בשלב זה מוסיפים גם את מי הורדים לאחר ההתפחה הראשונה, מחלקים את הבצק ל- 6 כדורים שווים במשקלם ( ממליצה לשקול)
כל כדור מרדדים למלבן.
כל מלבן, מגלגלים לגליל בצק ומהדקים את החיבור.
מכל 3 גלילים כאלה קולעים צמה.
או שאפשר לקלוע צמה ולסגור לחלה עגולה.
הוראות לחלה עגולה אפשר לראות בלחיצה כאן במתכון חלת דבש אגוז פסטוק
מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפיה.
מתפיחים , מכוסה במגבת במקום חמים עוד חצי שעה.
מקציפים במזלג את הביצה עם הסילאן ומורחים תערובת של ביצה טרופה עם כפית דבש.
מפזרים שומשום מלא, או מה שנשאר מתערובת האגוזים.
מחממים את התנור ל 180 מעלות.
אופים במשך 25 – 30 דקות, עד שהחלות מזהיבות.
מגישים מיד, חם !!!!!
אל תאמינו לסבתות פולניות שאומרות שלחם חם עושה כאב בטן.... חלה חמימה פשוט טעימה !!!!!
מגישים עם יוגורט או גבינה טובה 5% ונהנים מכל נגיסה
נמאס לך מנדנדת המשקל?
הגיע הזמן שיהיה לך כל מה שאת זקוקה לו במקום אחד,
ולכן הקמתי עבורך מועדון יוצא דופן, שאין כמוהו בארץ (ואולי גם בעולם)
המועדון שעוטף אותך 360 מעלות ו - 365 מיום בשנה:
ירידה במשקל
ליווי ותמיכה אישי - קבוצתי
שמירה על המשקל
טכניקות רוגע ו- NLP
מתכונים
הרצאות בלייב
תמיכה יומיומית ע"י ליאורה חוברה
טיפים, השראה ומוטיבציה
הנה הצצה קטנה לחלק ממה שתקבלי במועדון
ועוד המון בונוסים
ביוני 2023 - הנחה של 100 ש"ח על כל סוגי המנויים
כל הפרטים בלחיצה כאן
אשמח לכל תגובה או שאלה,
הכנתם ? אשמח לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.
כל שיתוף אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות
רוצים לראות מה קורה אצלי במטבח?
לקבל המון טיפים קלים ובריאים
מזמינה אתכם לאינסטגרם שלי– כאן.
יש לכם פייסבוק? אל תשכחו להצטרף לקבוצת הבישול הבריאה שלי
אהבתם את המתכון? שתפו בלחיצה על האייקונים של הרשתות החברתיות או אייקון השיתוף
Comments